Parc de IJsselhoeve - Nieuwerkerk a/d IJssel

De beste plek om te eten en drinken

Ons verhaal

“Gezelligheid kent geen tijd”,
Luidt het bekende gezegde. Van een bijeenkomst met vrienden, familie, collega’s of anderszins gelijkgestemden is dus iets waar we van genieten en waar we tijd voor moeten maken.
Bij View is daar genoeg gelegenheid voor, wij bieden u de mogelijkheid om bij ons verchillende soorten feesten en partijen te organiseren.

Maak kennis met ons kindvriendelijke restaurant op steenworp afstand van het centrum in Nieuwerkerk. Dankzij de groene omgeving, de mediterraanse palmbomen, het grote terras en uitzicht op het zwembad heb je bij brasserie VIEW meteen een vakantie gevoel. Dat maakt onze locatie uniek.

Van lunch tot diner, pizza tot pannekoek: wij werken met verse producten en hebben voor ieder wat wils. Voor de jongste telgen hebben we pannenkoeken en voor de oudere kinderen pizza’s. Vaders kunnen bijvoorbeeld een lekkere varkenshaas, ossenhaas of onze geweldige spareribs bestellen en moeders een smakelijke kabeljauwfilet (of in de volksmond fish and chips).

We willen dat iedereen zich thuis voelt bij VIEW, daarom staan wij voor hoge kwaliteit en een goede service. Onze medewerkers zetten zich elke dag volledig in om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

Interieur

View at the park is zodanig ingericht dat vrijwel ieder persoon de ruimte kan waarderen en volledig tot rust kan komen.

Heerlijke koffie

Wij bij view at the park serveren hele lekkere koffie waardoor u echt het vakantie gevoel krijgt maar toch dicht bij huis bent.

Goede vibes

Bij View at the park is er een ontspannen sfeer waardoor u bij ons restaurant volledig tot rust komt en u met een leeg hoofd ons restaurant verlaat.

reserveren

Reserveren De IJsselhoeve

Wilt u een reservering plaatsen neem dan contact met ons op via de mail of vul ons formulier in om direct een reservering te plaatsen.

Vers gemaakt

Onze specialiteit

Spareribs – Overheerlijk gemarineerd, vol met smaak.

Klassieker! strike naar keuze zoet, ketjap, pittig of bbq

drankenkaart

Wist u dat?

U ook bij ons terecht kunt voor:

Neem contact op: 085-0047929

Goede vibes

Bij View at the park is er een ontspannen sfeer waardoor u bij ons restaurant volledig tot rust komt en u met een leeg hoofd ons restaurant verlaat.

Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op, of reserveer een tafel.

Onze Openingstijden

Bij ViewAtThePark kan het voorkomen dat de openingstijden buiten de vakantieperiodes anders zijn dan tijdens de vakanties. 

Maandag: 16:00 – 20:30
Dinsdag: 16:00 – 20:30
Woensdag: 12:00 – 20:30
Donderdag: 12:00 – 20:30
Vrijdag: 12:00 – 20:30
Zaterdag: 12:00 – 20:30
Zondag: 12:00 – 20:30

Gezellig terras

Voor een vakantie gevoel in de buurt ben u bij View at the park bij het juiste adres.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op via onderstaand formulier.
Email adres

Info@viewatthepark.nl